3 iulie 2023

Pentru realizarea pe secţia Vărădia – Radna a unor lucrări la infrastructura feroviară solicitate şi realizate de către CFR SA –  managerul căii ferate, în circulația trenurilor vor interveni modificări, astfel:

În perioada 21 – 28 august 2023, trenul IR 75 Budapesta – Brașov va circula conform programului de circulație pe relația Budapesta – Lokoshaza – Curtici – Arad și va fi anulat pe distanţa Arad – Braşov.

În perioada 22  – 29 august 2023, trenul IR 74 Braşov – Budapesta va circula conform programului de circulație pe relația Arad – Curtici – Lokoshaza – Budapesta și va fi anulat pe distanţa Braşov – Arad.

În perioada 21/22 – 27/28 2023, trenul IR 1920 Constanța – Simeria – Arad va circula conform programului de circulație pe relaţia Constanța – București Nord – Simeria și va fi anulat pe distanţa Simeria – Arad. Legătura directă de la Mangalia la Arad va fi asigurată prin trenul suplimentar IR 12990 Timișoara Nord (pl. ora 11.06) – Arad (sos.ora 12.15), ramură de la tren IR 1990 Mangalia – Timişoara Nord. Între staţiile Simeria şi Deva se va asigura transportul pasagerilor cu mijloace auto.

În perioada 22/23 – 28/29 august 2023, trenul IR 1922 Arad – Simeria –  Constanța va circula conform programului de circulație pe relaţia Simeria –  București Nord – Constanța și va fi anulat pe distanța Arad – Simeria. Legătura directă de la Arad la Mangalia va fi asigurată prin trenul suplimentar IR 12992 Arad ( pl.ora 16.59) –  Timișoara Nord ( sos.ora 18.01), ramură pentru tren IR 1992 Timişoara Nord – Mangalia. Între staţiile Deva şi Simeria se va asigura transportul pasagerilor cu mijloace auto.

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri în trafic intern și doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional de transport feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.