30 iulie 2022

CFR Călători informeză că astăzi, 30 iulie 2022, s-au produs mai multe deranjamente la sistemul de alimentare cu energie electrică și prezența vegetației în gabaritul liniei ca urmare a vremii nefavorabile care a generat căderi de vegetație, ducând astfel la perturbări ale traficului feroviar.

Pentru remedierea deranjamentelor și realizarea intervențiilor de către CFR SA, multe trenuri au fost oprite temporar, în stațiile de pe traseu sau au fost îndrumate pe rute deviate.  Astfel, o parte dintre trenurile care au circulat pe zonele afectate înregistrează întârzieri între 60 și 100 de minute.

CFR Călători cere scuze călătorilor pentru neplăcerile create şi îi asigurăm că angajaţii feroviari acţionează operativ pentru desfăşurarea circulaţiei în condiţii de deplină siguranţă.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:
• 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• la personalul nostru din staţii.