6 martie 2021

Te așteptăm începând cu 8 martie să-ți rezervi locul la InterRegio 1684, de la Constanța spre București, de luni până vineri!  Ești din Slobozia și Călărași și vrei să ajungi mai repede în București?  Te luăm și pe tine cu noi în IR 1684, din Ciulnița!

NOUL Tren InterRegio 1684 pleacă de luni până vineri din Constanța la ora 07:00 și ajunge în stația București Nord la ora 09:17. Se pot obține și reduceri utilizând biletul dus – întors, Cardul Tren Plus. Trenul are în compunere vagoane moderne și confortabile. Alege trenul!

Program

Noul tren InterRegio 1684 va circula în cursul săptămânii, de luni până vineri, cu plecare din Constanța la ora 07:00 și sosirea în București Nord la ora 09:17.

Facilități

Alături de trenurile cu plecare din Constanța la ora 05:30 și 08:20 și prin noua variantă de ora 7:00, ce reprezintă o oră de plecare ce se pliază perfect pe nevoile de transport ale celor care au treabă de o zi în capitală, oferim mai multe opțiuni pentru deplasarea de la Constanța la București.

În plus, pe lângă faptul că parcurge distanța în 2 ore și 17 minute și realizează sosirea la o oră convenabilă în București, IR 1684 asigură mobilitatea și pe secții secundare prin legături potrivite din Ciulnița (sosire 08:17), spre/dinspre reședințele de județ Slobozia și Călărași. Trenul este format din vagoane moderne și confortabile, modernizate în anul 2020.

Tarife

Biletele de tren sunt accesibile tuturor prin gama variată de oferte comerciale: reducere de 10% prin oferta dus-întors, până la 10% la cumpărarea cu anticipație, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus.

“Deschiderea companiei către călători, manifestată în 2020 continuă și în 2021. Rămânem receptivi la nevoile și așteptările lor de transport, la sugestiile care ne sosesc pe canalele de comunicare special deschise pentru ei. Noi ne străduim să transpunem aceste sugestii în decizii utile cât mai multor clienți. Așa înțelegem să ne respectăm promisiunea de a pune călătorul în centrul deciziilor CFR Călători, astfel a fost gândit și introdus din 8 martie 2021, între Constanța și București Nord, și trenul suplimentar InterRegio 1684. Și cu siguranță vom mai avea surprize plăcute pe relația Constanța și nu numai. Continuăm!, a declarat directorul general al CFR Călători, Dan M. Costescu.

Dacă aveți treabă la București și vă grăbiți să ajungeți dimineața, alegeți trenurile CFR Călători! Rezervați din timp! Călătoriți inteligent! Urcați-vă în trenurile noastre!

Biletele pot fi achiziționate utilizând următoarele canale:

  • online de pe cfrcalatori.ro;
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor  – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.