CFR Călători informează că în data de 23 Aprilie – Ziua Ceferiștilor – vor fi deschise agențiile CFR și punctele de vânzare bilete care își desfășoară activitatea în incinta oficiilor poștale, a centrelor comerciale (Carrefour Colentina,  Titan din Bucureşti şi Iulius Mall din Iași) și agenția de voiaj din Aeroportul Otopeni, cu un program normal de lucru. Celelalte agenții sunt închise. 

Circulația trenurilor nu este afectată, desfășurându-se după graficele în vigoare.

Pentru informații suplimentare, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet, pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipație:  Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay sau direct de la casele de bilete din gări.