1 martie 2023

În perioada 1-15 martie 2023 cumpără Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass cu 10% reducere şi îţi vei îndeplini dorința de a descoperi cele mai frumoase locuri din Europa. Reducerea se acordă tuturor categoriilor de călători (adulți, tineri și seniori), atât la clasa 1 cât și la clasa a 2-a. Oferta este supusă unor termene şi condiţii.

Pass-urile obţinute în baza ofertei pot fi restituite sau schimbate similar Pass-urilor cu preț întreg.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Oferte / Interrail și pe  http://www.interrail.eu/.

Ofertele Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass sunt vândute la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale accesați https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro.

 

Despre CFR Călători

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători “CFR Călători” S.A. este operatorul național feroviar a cărui principală activitate este transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulație a persoanelor în interiorul și în afara țării, în condiții de siguranță și confort fiind un mijloc de transport sustenabil și prietenos cu mediul. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetățeni.