4 iulie 2024

Cumpără Interrail Global Pass sau One Country Pass în perioada 4-18 iulie 2024 cu valabilitate începând din 1 septembrie 2024 şi profită de 20% reducere.

Pentru mulți oameni, vara este strâns legată de sentimentul de libertate. Libertatea de a explora un oraș nou, libertatea timpului petrecut în natură, libertatea de a călători cu prietenii vechi, dar și cu oameni noi pe care îi poți cunoaște pe parcurs. Astfel, bucură-te de vară pe tot parcursul anului cu 20% la reducere la Pass-urile Interrail.

Reducerea se acordă categoriilor de călători Adult, Senior, Tânăr și Copil, atât la clasa 1 cât și la clasa a 2-a.

Reducerea pentru Interrail Global Pass se aplică:

  • cu valabilitate flexi: 4, 5, 7 zile din 1 lună, 10, 15 zile din 2 luni
  • cu valabilitate continua: 15, 22 zile continuu, 1, 2 si 3 luni continuu

Reducerea pentru One Country Pass se aplică:

  • pentru următoarele țări: Marea Birtanie, Spania, Austria, Franța, Italia, Benelux (Belgia, Olanda și Luxemburg), Irlanda (Republica Irlanda și Irlanda de Nord), Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Portugalia, România, Bulgaria, Croația, Macedonia, Letonia, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia cu valabilitate flexi: 3, 4, 5, 6, 8 zile din 1 lună
  • pentru călătorii operate de compania maritimă ATTICA GROUP între Italia și Grecia precum și între unele insule din Grecia cu valabilitate flexi: 4, 6 zile din 1 lună.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Oferte / Interrail și pe http://www.interrail.eu/.

Ofertele Interrail Global Pass și One Country Pass sunt vândute la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale accesați https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro.

Despre CFR Călători

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători “CFR Călători” S.A. este operatorul național feroviar a cărui principală activitate este transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulație a persoanelor în interiorul și în afara țării, în condiții de siguranță și confort fiind un mijloc de transport sustenabil și prietenos cu mediul. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetățeni.