București, 23 decembrie 2019

CFR Călători informează că, începând cu data de 15 decembrie 2019, pe ruta Ciurea– Iași pune la dispoziţie 16 trenuri Regio / zi / sens, cu 8  perechi de trenuri Regio în plus faţă de perioada anterioară, pentru asigurarea nevoilor de transport, oferind pasagerilor un program previzibil al orelor de plecare/sosire şi mobilitate.

 

Cele 16 trenuri Regio / zi / sens vor circula astfel:

  • Ciurea Hm. – Iași

  • Iași – Ciurea Hm.

Pentru evitarea aglomerației, recomandăm pasagerilor să își programeze din timp călătoria către destinațiile dorite, să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători din graficul unei zile de circulație și să îşi achizitioneze cu ANTICIPAȚIE legitimaţiile de călătorie utilizând toate canalele de distribuție puse la dispozitie.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Legitimațiile de călătorie pot fi achiziționate:

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.