02 iulie 2021

CFR Călători este atentă la nevoile de transport ale comunităților locale și vine în sprjinul lor atunci când e nevoie, deoarece călătorii sunt în centrul deciziilor sale

Pentru a răspunde nevoilor de trafic pe ruta București Nord –  Mogoșoaia – Aeroport Henri Coandă și pentru a oferi totodată accesibilitate la transportul pe calea ferată unei categorii cât mai largi de călători, începând din data de 15 iulie 2021, toate trenurile CFR Călători care circulă în intervalul orar 06:00-23:00 spre/ dinspre Aeroportul Henri Coandă vor avea oprire și în punctul de oprire Parc Mogoșoaia.

Trenurile circulă în regim de mers cadenţat, la intervale orare egale, oferind astfel pasagerilor mai multă mobilitate şi un program previzibil al orelor de plecare/ sosire.

Călătoria cu trenul în zona metropolitană a Capitalei spre/dinspre Parc Mogoșoaia reprezintă o alternativă verde de transport mai accesibilă din punct de vedere al costurilor și mai rapidă pentru pasageri, fie în scopuri de business sau navetă, fie recreaționale.

Durata unei călătorii cu trenurile de Aeroport pe distanţa București Nord – Parc Mogoșoaia este 11 minute, iar prețul biletului este de 4 lei.

Mersul trenurilor CFRCălători spre/dinspre Parc Mogoșoaia și biletele de tren pentru noua oprire vor fi disponibile începând cu data de 15 iulie 2021 și vor putea fi accesate pe www.cfrcalatori.ro de la aceeași dată.

Vă așteptăm la bordul trenurilor CFR Călători!

Biletele de tren se pot cumpăra:

  • ONLINE, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro;
  • din aplicaţia mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”
  • de la casele de bilete ale staţiilor de cale ferată şi agenţiilor de voiaj CFR Călători cu emitere electronică a legitimațiilor de călătorie;
  • de la automatele de vânzare bilete aparţinând CFR Călători.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei .