27 septembrie 2019

 

Urmare a solicitărilor primite din partea clienților, începând cu 2/3.10.2019, CFR Călători introduce un vagon cușetă în compunerea trenurilor:

IR 1757/5581București Nord (pl. 23:20) – Botoșani (sos. 07:13)

IR 5584/1756Botoșani (pl. 21:07) – București Nord (sos. 05:31)

Numărul de locuri disponibil este de 48  (compartimente de 6 locuri), iar prețul pentru un bilet de tren București Nord – Botoșani cu loc la cușetă este de 118,40 lei.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat legitimaţie de călătorie pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din Bucureşti Nord) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.