Află cum poți cumpăra bilete ONLINE în trafic intern / Detalii contul tău

Citește

Vă informăm că CFR Călători a întreprins absolut toate demersurile necesare pentru a asigura înregistrarea și validarea on-line a calității de student și a implementat softul de aplicație specific.

Facultățile care nu au transmis încă adresele oficiale de e-mail și persoanele de contact, așa cum este specificat în reglementari, vor trebui să facă acest demers cât mai repede pentru a permite propriilor studenți să-și creeze profilul online.

Vă rugăm cereți și asociațiilor studențești din care faceți parte să faciliteze transmiterea acestor informații așa cum si-au asumat în protocolul încheiat cu CFR Călători.

Până când facultatea va trimite datele necesare pentru crearea și validarea profilului dvs., CFR Călători vă oferă posibilitatea de a-l înregistra și activa pe loc, cu ocazia primei călătorii cu trenul, de la orice casă de bilete cu sistem electronic de emitere din stații și agenții de voiaj ale CFR Călători.

După această validare anuală a profilului de utilizator, biletele vor putea fi procurate și online, pe toată durata anului universitar.

Pentru informații suplimentare sau orice alte întrebări pe aceasta temă, ne puteți contacta la adresa de email bileteonline@cfrcalatori.ro sau la telefoanele: 0800884444 si 0731990129, zilnic între 8:00 și 20:00.

Lista facultăților care s-au înscris pentru cumpărarea de către studenţi, a biletelor de tren online în trafic intern Descarcă
Ghiseele alocate cu prioritate pentru inregistrarea profilului de utilizator Descarcă
Află cum poți cumpăra bilete ONLINE în trafic internațional / Detalii contul tău

Citește