24 septembrie – este ziua în care CFR Călători sărbătorește #ZiuaLibertățiiDeMișcare prin organizarea unui concurs de fotografie despre mobilitate și plăcerea călătoriei cu trenurile sale.

Dacă ai cel puțin 16 ani și dorești să participi la concurs:

  • trebuie să fii înscris sau să te înscrii la newsletterul de pe site-ul SNTFC „CFR Călători” SA cu o adresă de e-mail validă.
  • trebuie să  trimiți fotografii originale care să promoveze ideea libertății de mișcare cu trenurile CFR Călători, la adresa presa@cfrcalatori.ro, încărcate pe un link prin intermediul oricărui portal de transmitere de fişiere (precum https://ro.filemail.com/, https://wetransfer.com/  etc.).

Concursul ZLM se derulează în perioada 24 septembrie, ora 00:00 – 30 septembrie 2021, ora 24:00.

Premiul cel mare constă într-un bilet de călătorie cu trenul în Europa – Interrail Global Pass. Acesta are valabilite o lună și poate fi utilizat și pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. Data începerii călătoriei cu Interrail Global Pass poate fi stabilită cu o anticipație maximă de 90 de zile de la momentul ridicării biletului de la sediul CFR Călători din București (cel mai târziu 31 decembrie 2021).

Detalii despre condițiile de participare și despre celelalte premii sunt disponibile în  Regulamentul de participare.

Regulamentul  de participare la concursul de fotografie Ziua Libertății de Mișcare (ZLM) 2021   Vezi

#AnulEuropeanAlCăilorFerate2021
#EUYearofRail