Oficiul Marketing  și Comunicare                                                                                                        

Serviciul Marketing  și Relații cu Mass- Media                                                              Tel CFR:122 777, Direct: 021 319 0337 

F- PO-0-7.4-01-02/Nr. OMC2/ 21 / 925  /28.08.2022                                                                                     

 

Către: Club Feroviar

În atenția domnului Adrian Bărbulescu, redactor

Drept la replică

Referitor la articolul ” Când vine Orient Express în România și ce mecanici vor conduce locomotivele”  postat în data de 27 august 2022 pe site-ul Club Feroviar, precizăm că a fost publicată o informație falsă și tendențioasă.

Pentru o corectă informare a opiniei publice, vă solicităm publicarea următorului drept la replică.

DREPT LA REPLICĂ

  • În mod repetat faceți acuzații grave, cu prezentarea de informații false și nedocumentate menite să denigreze imaginea CFR Călători și să influențeze negativ opinia publică.
  • Referitor la afirmația “Pentru că locomotivele CFR Călători, operatorul feroviar de stat care asigură tracțiunea pe teritoriul României, se defectează foarte des, garnitura va fi tractată de câte două”, facem precizarea că informația prezentată este falsă și nedocumentată.
  • Minimele cunoștințe feroviare obligă să se cunoască necesitatea utilizării a “câte două” locomotive atunci când trebuie să se asigure remorcarea unui tren cu o astfel de compunere.

 Publicarea unor astfel de informații dovedește lipsa unei minime documentări.

Conform legii, în virtutea dreptului la replică, solicităm publicarea acestuia în regim de urgență și fără a i se aduce modificări, în acelaşi spaţiu ca şi cel utilizat pentru articolul la care am făcut referire aici.

În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanţelor în drept să se pronunţe asupra prejudiciilor aduse CFR Călători.

 

Serviciul Marketing și Relații cu Mass-Media

CFR Călători