Minuturi

Denumire produs Cantitate (g) Preț (lei)
Omletă cu caşcaval (ouă, caşcaval, ulei, sare) 130 14,00
Omletă cu ciuperci şi caşcaval (ouă, ciuperci, caşcaval, ulei, sare) 130 14,00
Omletă cu şuncă şi caşcaval (ouă, şuncă de Praga, caşcaval, ulei, sare) 130 14,00

 

Grătar şi garnituri

Denumire produs Cantitate (g) Preț (lei)
Ceafă de porc cu cartofi natur şi salată de castraveţi cu gogoşari oţet
(ceafă de porc fără os, ulei, sare / cartofi, unt, sare / castraveţi, gogoşari, oţet, zahăr, muştar boabe, piper boabe, ulei, sare)
150/220/200 44,00
Ceafă de porc cu cartofi prăjiţi şi salată de sfeclă roşie cu hrean
(ceafă de porc fără os, ulei, sare / cartofi, ulei, sare / sfeclă roşie, rădăcină de hrean, oţet, zahăr, ulei, sare)
150/170/200 44,00
Cotlet de porc cu ciuperci soté şi salată de ardei Kapija copţi

(cotlet de porc fără os, ulei, sare / ciuperci, unt, vin, sare / ardei Kapija roşu, oţet, zahăr, foi dafin, piper boabe, ulei, sare)

150/170/200 44,00
Cotlet de porc cu cartofi prăjiţi şi salată de sfeclă roşie cu hrean (cotlet de porc fără os, ulei, sare / cartofi, ulei, sare / sfeclă roşie, rădăcină de hrean, oţet, zahăr, ulei, sare) 170/160/200 44,00
Piept de pui la grătar cu cartofi prăjiţi şi salată de castraveţi  şi gogoşari în oţet (piept de pui fără os şi piele, ulei, sare / cartofi, ulei, sare / castraveţi, gogoşari, oţet, zahăr, muştar boabe, piper boabe, ulei, sare) 170/160/200 44,00
Piept de pui la grătar cu soté din legume şi salată de ardei kapija copţi
(piept de pui fără os şi piele, ulei, sare / mix de legume mexicane, unt, piper, sare / ardei Kapija roşu, oţet, zahăr, foi dafin, piper boabe, ulei, sare)
170/160/200 44,00
Olteneşti la grătar cu cartofi natur şi salată de sfeclă roşie cu hrean
(cârnaţi olteneşti semiafumaţi din carne de porc şi vită, ulei / cartofi, unt, sare / sfeclă roşie, rădăcină de hrean, oţet, zahăr, ulei, sare)
150/220/200 39,00
Olteneşti la grătar cu cartofi prăjiţi şi salată de castraveţi  şi  gogoşari în oţet (cârnaţi olteneşti semiafumaţi din carne de porc şi vită, ulei / cartofi, ulei, sare / castraveţi, gogoşari, oţet, zahăr, muştar boabe, piper boabe, ulei, sare) 150/170/200 39,00
Caşcaval pané cu cartofi prăjiţi şi salată de ardei kapija copţi
(caşcaval, ouă, pesmet, făină, curcuma, ulei, sare / cartofi, ulei, sare / ardei Kapija roşu, oţet, zahăr, foi dafin, piper boabe, ulei, sare)
140/170/200 38,00
Caşcaval pané cu cartofi natur şi salată de sfeclă roşie cu hrean
(caşcaval, ouă, pesmet, făină, curcuma, ulei, sare / cartofi, unt, sare / sfeclă roşie, rădăcină de hrean, oţet, zahăr, ulei, sare)
140/220/200 38,00

 

 

Alergeni alimentari

Potrivit DIRECTIVEI 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI, din 20 martie 2000 privind apropierea legislațiilor statelor membre referitoare la etichetarea și prezentarea produselor alimentare, precum și la publicitatea acestora, se stabileşte lista produselor alimentare de uz uman cu potenţial alergen, Anexa a-IIIa-:

  • FĂINĂ, PESMET din categoria cereale care conţin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) şi produse derivate;
  • OUĂ din categoria ouă şi produse derivate;
  • CAŞCAVAL din categoria lapte şi produse derivate (inclusiv lactoză);
  • BOABE DE MUŞTAR din categoria muştar şi produse derivate;
  • VIN care conţine sulfiţi din categoria dioxid de sulf si sulfiţi în concentraţii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, exprimată în SO2.