CFR Calatori
sigla guvern

Misiune Viziune Valori

Misiune:

Evoluăm și ne dezvoltăm prin interacțiune și mobilitate.

Misiunea noastră este aceea de a asigura mobilitatea călătorilor, contribuind la dezvoltarea societății, în ansamblul ei.

Viziune:      

Ne dorim să deținem o poziție sustenabilă în toate segmentele și zonele geografice pentru ca românii să poată călători combinând modurile de transport (tren-auto) către orice destinație din țară.

Modelul integrat spre care țintim capitalizează toate resursele pentru dezvoltarea unui transport operational eficient și concentrat.

Provocarea la care trebuie să răspundem este aceea de a ține pasul cu nevoile lumii moderne în ceea ce privește mobilitatea și viteza de evoluție a noilor tehnologii, punând clientul, cu prioritate, în centrul activității noastre.

Valori:

Oamenii sunt cei care dau valoare companiei şi participă în mod esenţial la succesul acesteia, fiind împreună responsabili pentru îndeplinirea misiunii.

Valorile care ne definesc sunt: responsabilitatea, respectul, devotamentul și încrederea.

Acestea reprezintă cadrul în care ne desfășurăm activitatea, le punem în practică și le experimentăm în munca de zi cu zi, pentru realizarea viziunii companiei, urmând cu consecvență câteva principii:

  •  Nevoile clienților sunt în centrul activității noastre;
  •  Respectul și integritatea ne ghidează acțiunile;
  •  Construim cel mai bun loc pentru performanță, inovație și dezvoltare;
  •  Și eu merg cu trenul!
  •  Sunt CFR Călători, poți conta pe mine!