Jobul tău este în Craiova, iar tu locuiești la o distanță de 35- 55 km în altă localitate? O modalitate de eficientizare a traseului casă – serviciu – casă o reprezintă transportul cu trenul.

Pe lângă faptul că este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător și dispune de un spațiu generos ce îți conferă libertate de mișcare, trenul te scapă de orele pierdute în trafic și îți permite să-ți optimizezi fiecare moment al călătoriei. Ai timp să citești o carte, să dormi, să îți actualizezi lista cu lucruri de făcut în ziua respectivă, sa îți verifici e-mailul sau să fii la curent cu ultimele noutăți, să socialiezi, să cunoști oameni noi etc. Acest timp câștigat cu siguranță va duce la o stare de spirit mai bună.

De asemenea, naveta cu trenul te scapă și de cheltuielile inutile. Cu bugete reduse mereu și nevoia de a cheltui eficient, este adesea mult mai ieftin să călătorești cu un abonament.

În funcție de frecvența călătoriilor de navetă, trebuie să știi că poți opta pentru tipul de abonament care ți se potrivește: să călătorești nelimitat sau poți alege anumite zile.

Pentru informații despre circulația trenurilor (ziua, oră, tarif) pe ruta dorită poți oricând intra www.cfrcalatori.ro și poți căuta trenurile în modulul “Mersul Tren Trafic Intern”. De asemenea, atunci când ești în tren poți avea informații în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire, prin accesarea aplicației TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), unde introduci numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren.

#AnulEuropeanAlCăilorFerate2021

#EUYearofRail