Postat 31-05-2017 in Noutăți

Străbate ROMÂNIA cu TRENUL și poți câștiga un set de călătorie sau marele premiu un Card TrenPlus!

TRENUL este mai mult decât o modalitate de călătorie, el aduce oamenii laolaltă și poartă poveștile lor de viață de la un capăt la altul al țării. Totodată călătoria cu trenul poate fi un prilej de reverie, de lectură sau de a surprinde de la fereastra trenului momente speciale…un apus…un rasarit … un peisaj pe care să îl imortalizezi într-o fotografie …

Împărtășește cu noi cele mai interesante experiențe pe care le-ai avut călătorind cu trenul și vei putea câștiga premiul lunar sau marele premiu.

Poți fi premiat trimițându-ne:

 • cea mai frumoasă poveste
 • cea mai frumoasă fotografie
 • cel mai frumos filmuleț (video) … despre călătoria ta cu trenul.

Premiul lunar constă într-un set de călătorie, care conține 1 rucsac + 1 umbrelă + 1 adaptor / încărcător telefon backup + 1 agendă + 1 pix, personalizate CFR Călători.

Premiul cel mare constă în acordarea unui Card TrenPlus.

Dacă nu ești deja înscris la newsletter te poți înscrie! Urmărește newsletterele noastre și participă la campanie.

Perioada de desfășurare a campaniei este 01 iunie – 30 Septembrie 2017.

Străbate România cu TRENUL și descoperă locuri de poveste…. cunoaște oameni noi ….. surprinde momente speciale!

Te așteptăm cu cea mai frumoasă fotografie, cea mai frumoasă poveste sau cel mai frumos filmuleț din timpul călătoriei tale cu trenul pentru a te premia!

Citește Termenii și Condițiile de participare la campanie.

Iți dorim călătorii frumoase, oriunde te-ar duce trenul, spre București, Craiova, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Galați, Constanța sau către orice altă destinație din țară

Termeni și condiții Campania Străbate ROMÂNIA cu TRENUL!

1.Organizatorul Campaniei

1.1 Campania “Străbate ROMÂNIA cu TRENUL!”” este organizată de către SNTFC CFR Călători SA, cu sediul social în B-dul Dinicu Golescu nr.38, sector 1, București, cod 010873, marketing.calatori@cfrcalatori.ro.

1.2. Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament, fiind obligatoriu pentru toți Participanții.

1.3 Regulamentul Oficial este întocmit și este făcut public conform legislației aplicabile din România.Organizatorul, SNTFC CFR Călători SA, iși rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, modificari ce vor fi facute publice în cadrul acestui articol cu mențiunea !Modificat.

1.4 SNTFC CFR Călători SA se obligă să le respecte Participanților drepturile prevazute de lege și va utiliza baza de date pentru a trimite corespondența și pentru a realiza rapoarte statistice.

1.5 Perioada de desfășurare a campaniei este 01 iunie – 30 Septembrie 2017.

2. Tematica concursului este călătoria cu trenul în țară și posibilitatea de a ajunge cu trenul în diverse zone cu potențial turistic.

3. Categoriile Campaniei

Se premiază:

 • cea mai frumoasă poveste (eseu)
 • cea mai frumoasă fotografie
 • cel mai frumos video … care respectă tematica concursului și anume călătoria cu trenul.

4. Participanții și condițiile de participare

4.1 Pentru a participa la Campanie, participanții trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

– 1 bilet de tren scanat care să dovedească călătoria cu trenul a participantului

– cel puțin o poveste (eseu) / o imagine / un video cu tema “Străbate România cu TRENUL!”, în funcție de categoria la care concurează.

Materialele trimise trebuie să respecte tematica concursului, și anume călătoria cu trenul. (ex. fotografii de la fereastra trenului, fotografii din timpul călătoriei, poveste cu experința ta din timpul călătoriei cu trenul, video din timpul călătoriei etc)

– subiectul mesajului să fie “poveste” sau “imagine” sau “video” (sau orice combinatie din cele 3) , in functie de categoria/categoriile la care concurează.

– în mesajul transmis sa fie precizate: numele și prenumele concurentului , precum și localitatea și judetul de resedință

 • să fie înscris / să fie de acord cu înscrierea la newsletterul de pe site-ul CFR Călători

4.2 Transmiterea acestui mail va constitui acceptul participanților pentru ca CFR Călători să utilizeze ulterior eseul (povestea) / imaginea / video in materialele sale de promovare fară să presupună obligații de nicio natură din partea CFR Călători.
4.3 Un concurent se poate considera înscris în corcurs în momentul în care a primit un email de confirmare de la organizator “Felicitări! Sunteți înscris în concurs la categoria ….”
4.4 Un concurent poate participa la una, doua sau la toate categoriile de concurs.
4.5 Un concurent care a participat și nu a câstigat în luna respectivă rămâne automat înscris pentru lunile următoare.

4.6 La Campanie NU pot participa angajații Organizatorului, SNTFC CFR Călători SA, precum și rudele de gradul I (copii și parinți) și soțul /soția celor mentionați mai sus.

5. Premiul Campaniei

5.1. Premiul lunar – set călătorie (3 seturi / lună ) – câte un premiu lunar acordat pentru fiecare categorie

 • 1 rucsac personalizat CFR Călători
 • 1 umbrelă personalizată CFR Călători
 • 1 adaptor / încărcător telefon backup personalizat CFR Călători
 • 1 agendă personalizată CFR Călători
 • 1 pix personalizat CFR Călători

5.2 Premiul final – Cardul TrenPlus (3 bucăți / câte un card pentru câștigătorul fiecărei categorii) care ofera o reducere de 25% la calatoria cu trenul , pe o perioada de 1 an (la clasa I si a 2-a) .

6. Atribuirea premiului

6. 1 Câștigătorii vor fi desemnați de o comisie formată din reprezentanți ai CFR Călători, pe baza puctelor obținute.

6.2 Câștigatorii vor fi anunțați pe adresa de email de pe care s-au primit materialele participante, pe site-ul CFR Călători în cadrul unui articol postat la categoria Noutăți / Informații importante, dar și pe pagina de facebook a societății De asemenea tot prin aceleasi căi de comunicare se va transmite numele stației de unde se poate ridica premiul.

6.3 Câstigatorii premiilor lunare vor fi anuntați până la data de 15 a lunii în curs pentru luna anterioară, iar câstigătorii marelui premiu vor fi anunțati pe data de 16 octombrie 2017

6.4 Premiul va fi ridicat de câstigător de la reprezentanții CFR Călători din statia de cale ferata (care are personal CFR Călători) din cea mai apropiată localitate față de localitatea de resedință.

6.5 Dacă un participant la concurs va obține premiul lunar la mai multe categorii, i se va acorda câte un premiu pentru fiecare categorie la care este câștigător, iar dacă va obține premiul cel mare la mai multe categorii , i se va acorda un singur card Tren Plus (fiind nominal) .

6.6 !Modificat În cazul în care câștigătorul premiului cel mare Cardul TrenPlus beneficiază deja de o reducere acordată în baza unui act normativ (ex.studenti,  etc) mai mare decât cea a cardului 25%, premiul va fi acordat urmatorului participant din listă.

7. DISPOZIȚII FINALE

Participanții la acest concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automată a câștigurilor.

8. ÎNCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate înceta înainte de data menționată in prezentul Regulament (30 septembrie 2017) numai în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră conform legislației în vigoare, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului de a continua prezentul concurs din motive independente de voința sa.

9. LITIGII

Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.

Pentru nelămuriri vă rugăm să ne scrieți la adresa campanie.cfrcalatori@gmail.com .