Update 22.03.2022

Cu un Interrail Pass mobil, călătorii își pot activa pass-urile și își pot schimba planurile de călătorie în orice moment, în termen de 11 luni de la achiziționare. Pentru o mică taxă, călătorii pot selecta Plus, care garantează 100% rambursarea și posibilitatea schimbării*. Acest upgrade pentru Pass-urile mobile poate fi selectat la checkout.

14 martie 2022

Eurail, compania care deține Interrail Pass, sărbătorește cea de-a 50-a aniversare în 2022 și oferă 10% reducere la toate Pass-urile Interrail în luna martie*.

50 de ani de explorare a Europei călătorind cu trenul

Primele pass-uri Interrail au fost vândute în martie 1972 și au schimbat modul de a călători. „Interrailing” a devenit rapid un sinonim pentru o experiență unică de călătorie și libertatea de a explora Europa cu trenul.

În momentul lansării, Interrail Pass le-a permis tinerilor călători cu vârsta de până la 21 de ani să exploreze 21 de țări cu trenul, folosind un singur pass. Interrail Pass a început ca o ofertă unică – un cadou de 50 de ani de la UIC (Uniunea Internațională a Căilor Ferate). Una dintre tinte a fost înlăturarea barierelor și oferirea flexibilitații în călătoriile fără granițe în întreaga Europă. După succesul din primul an, a devenit o ofertă permanentă și încă de la început, peste 10 milioane de călători s-au bucurat de ‘interrailing’ în toată Europa. În timpul istoriei sale de jumătate de secol, Interrail s-a dezvoltat continuu, anticipând nevoile de călătorie ale noilor generații.

Din 1998, pass-ul este disponibil pentru pasagerii de toate vârstele, în ofertele Interrail regăsindu-se inclusiv oferte atractive pentru familii și seniori. Începând cu 21 de țări participante în 1972, astăzi pass-ul permite călătorii în până la 33 de țări și include atât transportatori feroviari naționali cât și privați. Astăzi, Interrail colaborează cu peste 40 de transportatori feroviari și companii de feriboturi.

Despre Eurail

Începând cu 1 martie 2022, Eurail și-a înnoit aspectul cu un logo, o schemă de culori și un design actualizate.

Eurail le oferă călătorilor din întreaga lume oportunitatea de a experimenta călătorii flexibile cu trenul, fără granițe prin Europa. Cu un Pass Eurail sau Interrail (pentru cetățenii non-europeni și, respectiv, europeni), călătorii de toate vârstele pot folosi o rețea extinsă de conexiuni de tren și feriboturi pentru a călători în 33 de țări. Pass-urile Eurail și Interrail sunt disponibile prin intermediul magazinelor web Eurail.com și Interrail.eu, precum și printr-o rețea extinsă de parteneri din întreaga lume. Eurail B.V. este deținută de peste 35 de companii europene de căi ferate și feriboturi și are sediul în Utrecht, Țările de Jos. Pentru mai multe informații, vizitați www.eurail.com sau www.interrail.eu.

*Promoția se încheie pe 31 martie 2022 și se aplică tuturor pass-urilor Global și celor mai multe pass-uri One Country. Pentru termenii și condițiile complete vezi: https://www.interrail.eu/en/interrail-passes/global-pass.