13 noiembrie 2023

Astăzi, 13 noiembrie 2023, în jurul orei 11:30, la o trecere la nivel cu calea ferată dintre Nimigea – Salva, șoferul unui autovehicul s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure și a intrat în coliziune cu trenul IR 1832 Cluj Napoca – Galați.

Cei 150 de pasageri şi personalul feroviar din trenul IR 1832 nu s-au aflat în pericol.
În urma impactului, traficul feroviar a fost întrerupt fiind necesară intervenția organelor abilitate pentru eliberarea linei.

Până la realuarea circulației în condiții de siguranță trenul IR 1832 a staționat, călătorii urmând să primească apă și produse preambalate în stația Ilva Mică.

În acest context, trenul R 4483 a fost anulat pe distanța Slava – Beclean pe Someș, călătorii fiind preluați de trenul R 4485.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

Informații actualizate despre circulația:

  • la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • la numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web  din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.