Actualizare informare 15 noiembrie 2023

Pentru asigurarea continuității traficului feroviar de călători pe relația Aradu Nou – Arad, managerul infrastructurii feroviare menține și asigură transbordarea cu mijloace auto a călătorilor de la trenurile InterRegio CFR Călători până la finalizarea intervențiilor desfășurate de personalul feroviar în stația CF Aradu Nou. De asemenea, circulația trenurilor Regio este stabilită la nivel local împreună cu managerul infrastructurii feroviare, în funcție de evoluția situației, informarea pasagerilor realizându-se la nivel local.
Reamintim că marți traficul feroviar a fost restricționat începând cu ora 13:00 pe relația Aradu Nou – Arad, din cauza unui incident feroviar, în care a fost implicat un tren privat de marfă.

============

Actualizare informare 14 noiembrie 2023

Ca urmare a deraierii trenului de marfă la ieșire din stația Aradu Nou, managerul infrastructurii va asigura transbordarea pasagerilor astăzi 14.11.2023, cu mijloace auto între stațiile Șag Hm și Arad și retur pentru trenurile InterRegio, excepție IR 1765, transbordarea călătorilor realizându-se între stațiile Timișoara Nord – Arad, iar trenul IR 1533 Timișoara Nord – Satu Mare este anulat.

În data de 15.11.2023, transbordarea călătorilor se asigură pentru trenul IR 378 între stațiile Șag Hm și Arad, iar trenul IR 1532 Satu Mare – Timișoara Nord este anulat.

În ceea ce privește trenurile Regio, circulația acestora este stabilită la nivel local împreună cu managerul infrastructurii feroviare, în funcție de evoluția situației, informarea pasagerilor realizându-se la nivel local.

============

Astăzi, 14 noiembrie 2023, ciculația trenurilor CFR Călători între stațiile Aradu Nou – Arad este întreruptă temporar din cauza deraierii unui tren de marfă.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților competente care cercetează cauzele producerii acestui incident, precum și echipele intervenție feroviară pentru eliberarea gabaritului.

Circulația în zona afectată se va desfășura în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Detalii despre aspecte referitoare la intervenția ce are loc ca urmare a întreruperii circulației (timp de remediere și reluarea acesteia) pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

Informații actualizate despre circulația:

  • la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • la numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web  din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.