29 august 2021

CFR Călători informează că astăzi, 29  august 2021, în jurul orei 19.20, ca urmare a neasigurării  de către conducătorul auto, la trecerea la nivel cu calea ferată între stațiile Costineşti – Neptun, s-a produs lovirea unui autoturism de către trenul R 8805 Constanţa  – Mangalia.

Pasagerii şi personalul feroviar din trenul R 8805 nu s-au aflat în pericol.

Trenurile afectate de acest incident şi care aşteaptă redeschiderea circulaţiei şi  finalizarea la faţa locului a cercetărilor de către organele abilitate, sunt următoarele:

IR1921-2 Mangalia – Arad staţionează în gara Neptun de la ora 19:25;

IR 1991-2 Mangalia – Timișoara Nord staţionează în gara Mangalia de la ora 19:40;

IR 1961-2 Mangalia- Iași staţionează în gara Mangalia de la ora 20:30;

IR 12953-2 Mangalia – Suceava Nord cu plecare din gara Mangalia va fi format din trenul R 8805.

Personalul CFR Călători este permanent în contact cu publicul călător.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Tarife în țară.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru incident şi le mulţumeşte  pentru înţelegere.

Rugăm pasagerii ca înainte de călătorie, să solicite informaţii despre modificările produse în traficul feroviar la numărul de telefon 021/9521, să se adreseze personalului nostru din stații sau să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro.