6 noiembrie 2023

 

Astăzi, 6 noiembrie 2023, în jurul orei 18:40, la o trecere la nivel cu calea ferată dintre Nădab și Șimand, șoferul unei autoutilitare s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure și a intrat în coliziune cu trenul R 3116 Oradea – Timișoara Nord.

Pasagerii şi personalul feroviar din trenul R 3116 nu s-au aflat în pericol.
În urma impactului, automotorul a fost avariat.

Organele abilitate intervin pentru eliberarea linei. În acest context, este posibil să apară întârzieri și la alte trenuri de călători care tranzitează zona în care circulația este temporar întreruptă. Informații privind reluarea circulației pot fi solicitate la CNCF “CFR” SA, administratorul infrastructurii feroviare.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

Informații actualizate despre circulația trenurilor:
• la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• la numerele de telefon din gări publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Cluj Napoca, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• de la personalul nostru din staţii.
Despre CFR Călători:
Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.