20 ianuarie 2024

Circulația feroviară pe secția Caracal – Craiova închisă în cursul dimineții de 16 ianuarie 2024, din cauza deraierii unui tren de marfă, a fost redeschisă pe un singur fir de către CFR SA astăzi, 20 ianuarie 2024, începând cu ora 9:55.

În acest context, trenurile urmează să fie reintroduse treptat în graficul din programul de transport cu tranzit sau sosiri/plecări pe secția Caracal – Craiova, în concordanță și cu condițiile de circulație de pe firul redeschis. Astfel, circulația trenurilor se va normaliza în perioada următoare, după ce se va redeschide și firul 2 de circulație.

Rugăm pasagerii ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze asupra circulației trenului de pe ruta de circulație dorită, pe site-ul www.cfrcalatori.ro, în modulul de căutare trenuri sau la telefon 021.9521. De asemenea, pasagerii care au bilete la trenurile anulate și care urmează să fie reintroduse în circulație vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Detalii despre aspecte referitoare la intervențiile ce au avut loc ca urmare a întreruperii circulației pe secția Caracal – Craiova pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată.