30  decembrie 2019

 

 Pentru călătoria de la ORAVIŢA la ANINA şi retur, există posibilitatea de achiziţiona și ONLINE biletele de tren. De asemenea, biletele de tren pentru această rută, pot fi achiziţionate de la orice unitate de vânzare din țară, stație sau agenție de voiaj CFR, cu emitere electronică a legitimațiilor de călătorie.

Avantaje de călătorie:

  • Călătorii pot beneficia de ofertele comerciale și reducerile aferente (bilet dus-întors, minigrup 2-5, cartea VSD, reducerile la procurarea cu anticipaţie a legitimaţiilor de călătorie, reduceri pentru grupuri organizate de cel puţin 20 de persoane, etc.);
  • Se aplică reducerile și facilitățile acordate prin acte normative (elevi şi studenţi, pensionari, revoluţionari, veterani de război, persoane persecutate din motive politice şi etnice, persoane cu handicap,etc.).
  • Pentru grupurile organizate de cel puțin 30 persoane, călătoria poate fi planificată în avans, cu două luni înainte. Pentru grupuri de peste 45 de persoane reducerile pot ajunge la 35%, acest lucru fiind o bună oportunitate de vânzare pentru agențiile de turism.
  • Biletele pot fi cumpărate online. Rezervarea locului este obligatorie.

Oravița – Anina este cea mai veche și cea mai spectaculoasă cale ferată montană din sud-estul Europei, cu peisaje fabuloase, 14 tuneluri, 10 viaducte, tăieturile în munte reprezentând peste două treimi din întregul traseu, lung de 21 de kilometri.

Pe această rută circulă în fiecare zi o pereche de trenuri care are în componență două vagoane, astfel:

  • Regio 9695  Oravița (plecare 11.15) – Anina (sosire 13.11),
  • Regio 9694  Anina (plecare 14.40) – Oravița (sosire 16.37).

 Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro  la secțiunea Trafic intern  / Călătoria pe ruta Oraviţa- Anina .

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să iși achiziționeze legitimație de călătorie din timp pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații / agenții.