31 decembrie  2019

Vă urăm un An Nou plin de bucurii și realizări, și mulțumim partenerilor noștri de drum care ne-au fost alături în 2019: călători, angajați, colaboratori. La mulți ani tuturor!

 Pentru evitarea aglomerației în această perioadă la transportul cu trenul către și dinspre destinațiile de vacanță, recomandăm tuturor pasagerilor cumpărarea biletului dus-întors. Acest tip de bilet oferă o reducere de 10 % din tariful preţ întreg, pentru călătoria unui adult și 50 % reducere din tariful preţ întreg, pentru călătoria unui copil, în vârstă de până la 10 ani (împliniţi la data efectuării călătoriei),cu trenul Interregio și Regio la clasa 1 sau a 2-a.

 Alte caracteristici ale biletului dus-întors:

  • posibilitatea de alegere a rangului de tren și a clasei, atât pentru călătoria tur, cât și pentru retur;
  • posibilitatea rezervării cu 30 de zile anticipaţie la călătoria de întoarcere;
  • stabilirea datelor de plecare şi întoarcere la momentul achiziţionării biletului;
  • stația de destinaţie pentru călătoria tur trebuie să fie aceeaşi cu staţia de plecare pentru călătoria retur;
  • rezervarea locului la vagonul clasă sau vagonul de dormit/cușetă, atât pentru călătoria tur, cât și pentru retur;
  • posibilitatea achiziţionării online, de la automatele de vânzări din gări, de la casele de bilete din gări și agenţii de voiaj CFR sau de la distribuitorii autorizați (agenții de turism).

 Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm toți pasagerii să își achiziționeze din timp legitimațiile de călătorie pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei (www.cfrcalatori.ro), să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații / agenții.