10 septembrie 2023

Urmare a avizării managerului de infrastructură – CNCF “CFR” SA cu privire la un deranjament produs la infrastructura feroviară pe distanța Augustin – Apața, trenul IR 1734 Cluj Napoca – București Nord a așteptat redeschiderea circulației în stația Augustin. Trenul și-a reluat circulația cu 109 minute întârziere, conform instrucțiunilor managerului infrastructurii feroviare.
Urmare întârzierii trenului IR 1734 va fi afectată și circulația trenului IR 1681 care circulă în relația București – Constanța.
CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și îi asigură că face toate operațiunile necesare pentru asigurarea unui transport în siguranță.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:
• 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• la personalul nostru din staţii.