30 octombrie 2022

Update:

Măsurile operative care se iau au cu prioritate sunt legate de siguranța pasagerilor. CFR Călători se organizează astfel încât pasagerii trenului 1734 să primească asistență în gara Brașov.
Pasagerilor care nu vor reuși să prindă legătura spre Constanța, CFR Călători le va oferi cazare peste noapte până dimineață la următoarea legătură.

 

CFR Călători informează că urmare a defectării unui tren de călători al unui operator privat pe secție cu lucrări de modernizare Augustin – Apața, trenul IR 1734 va avea o întârziere de aproximativ 150 minute așteptând redeschiderea circulației.
CFR Călători ține în permanență legătura cu managerul infrastructurii CFR SA care dirijează circulația pe calea ferată.
În aceste condiții trenul 1683 va circula pe relația Brașov – Constanța în compunere redusă fără grupa de vagoane de la trenul 1734 pentru a nu înregistra întârzieri suplimentare.
CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumește pentru înţelegere.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile utilizând:
• 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• numerele de telefon de la gările CFR publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele webhttp://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Cluj Napoca, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• întrebând personalul nostru din staţii.