Actualizare informare
Astăzi, 3 noiembrie 2022, începând cu ora 07.08, managerul infratructurii feoviare-CFR SA a redeschis circulația trenurilor de călători pe Firul I Răcari –Coțofeni, cu restricție a vitezei de circulație.

=======

1 noiembrie 2022

Astăzi, 1 noiembrie 2022, CFR Călători informează că ciculația trenurilor pe relația Racari – Cotofeni este întreruptă din cauza deraierii unui tren care aparține unui operator de transport feroviar de marfă.

Până la redeschiderea traficului feroviar, călătorii din trenurile care tranzitează zona vor fi transbordaţi cu mijloace auto pe relaţia Filiași – Craiova și retur, staţii din care îşi vor putea continua călătoria cu celelalte trenuri aflate în circulaţie.

Programul de circulație în zona afectată se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, CFR Călători aplicând întocmai instrucțiunile acestuia.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile utilizând:
• 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• numerele de telefon de la gările CFR publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul managerului infrastructurii feroviarecfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele webhttp://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Cluj Napoca, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• întrebând personalul nostru din staţii.