7 septembrie 2022

CFR Călători informează că astăzi, 7 septembrie a.c., între stațiile Feldioara – Apata a avut loc un accident la trecerea la nivel cu calea ferată, șoferul unui  autoturism a angajat vehiculul în traversarea căii ferate  fără să se asigure și a intrat în coliziune cu trenul InterRegio 346 București Nord – Curtici – Budapesta – Viena.

Pasagerii şi personalul feroviar din trenul IR 346 nu s-au aflat în pericol.

Pentru cercetări, la faţa locului se află organele abilitate.

Trenul are o întârziere de aproximativ 150 de minute.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumește  pentru înţelegere.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.

 

 

Serviciul Marketing și Relații cu Mass-Media

CFR Călători