8 septembrie 2022
CFR Călători informează că astăzi, 8 septembrie a.c., trenul InterRegio 75 Budapesta – Sibiu – Brașov, în localitatea Săvârșin (județul Arad) a accidentat o persoană de sex masculin angajată în traversarea căii ferate, fără să se asigure.
Trenurile afectate de acest incident şi care aşteaptă redeschiderea circulaţiei şi finalizarea la faţa locului a cercetărilor de către organele abilitate, sunt următoarele:
IR 75 Budapesta – Sibiu – Brașov staţionează de la ora 17:20;
IR 1765 Timișoara Nord – Iași staţionează de la ora 17:18;
Trenurile afectate pot înregistra întarzieri suplimentare, în funcție de condițiile de circulație și vor genera întârzierea altor trenuri care vor staționa pentru asigurarea corespondentelor pentru călători.
CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumește pentru înţelegere.
Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:
• 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• la personalul nostru din staţii.