8 septembrie 2022

Astăzi, 8 septembrie 2022, CFR Călători informează că ciculația trenurilor între stațiile Izvorul Oltului și Izvorul Mureșului este intreruptă din cauza deraierii unui tren de marfă. Până acum este afectată circulația următoarelor trenuri de călători:
– R 4512, Deda – Brașov – staţionează de la ora 19:20;
– R 4513 , Brașov – Toplița – staţionează de la ora 20:16;
La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților competente care anchetează cauzele producerii acestui incident, precum și echipele intervenție feroviară pentru eliberarea gabaritului.
Programul de circulație în zona afectată se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA., circulația urmând a se relua după ce organele de cercetare vor permite acest lucru.
Mai pot fi posibile întârzieri ale acestor trenuri din cauza condițiilor de circulație ulterioare, ale trenurilor care vor tranzita zona afectată, dar și ale altor trenuri din graficul de circulație pentru a se asigura legăturile la trenurile întârziate.
CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumește pentru înţelegere.
Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:
• 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• la personalul nostru din staţii.