17 noimebrie 2023

Operatorul MAV – Start din Ungaria informează că, deși lucrările de reconstrucție a liniei Budapesta – Tatabánya – Hegyeshalom intră în faza a 3 – a, în perioada 18 noiembrie – 9 decembrie 2023, se redeschide circulația trenurilor internaționale cu destinația / plecarea Austria.

În această situație, trenurile internaționale cu tranzit prin stația Hegyeshalom vor circula cu restricții de viteză, generându-se astfel întârzieri din direcția Ungaria spre Austria de circa 10 minute și de circa 25 de minute pentru cele din direcția Austria spre Ungaria, după stația Tatabánya.

Trenurile internaționale către Graz și Ljubliana vor circula din Tatabánya, dus și întors, iar între stațiile Tatabánya și Budapesta-Kelenföld vor fi disponibile servicii de transfer cu autobuzul.

Pasagerii sunt rugați să verifice programul de tren actualizat, înainte de călătorie.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

Detalii privind condițiile de restituire pentru circulația trenurilor internaționale pot fi accesate pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic internațional / Informații de călătorie în trafic internațional.

 Informații actualizate despre circulația trenurilor:

  • la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • la numerele de telefon din gări publicate pe cfrcalatori.rola secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei CNCF „CFR” SA – administratorul infrastructurii feroviare cfr.rosunt funcționale și actualizate permanent camerele web  din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern, precum și secțiunea Trafic Internațional.
  • de la personalul nostru din staţii.