17 Noiembrie 2023

Cumpără Interrail Global Pass cu 25% reducere până pe 28 noiembrie și ai ocazia de a descoperi cele mai frumoase locuri din Europa la super preț. Reducerea se aplică pentru Interrail Global Pass:
• cu valabilitate flexi: 10 zile in 2 luni si 15 zile in 2 luni
• cu valabilitate continua: 15, 22 zile continuu, 1, 2 si 3 luni continuu
Reducerea se acordă categoriilor de călători Adult, Senior, Tânăr și Copil, atât la clasa 1 cât și la clasa a 2-a.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Oferte / Interrail și pe http://www.interrail.eu/.

Ofertele Interrail Global Pass sunt vândute la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale accesați https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro.

Despre CFR Călători

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători “CFR Călători” S.A. este operatorul național feroviar a cărui principală activitate este transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulație a persoanelor în interiorul și în afara țării, în condiții de siguranță și confort fiind un mijloc de transport sustenabil și prietenos cu mediul. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetățeni.