18 octombrie 2023

Ca urmare a avizării administrației feroviare ungare MAV Start, în perioada 27 octombrie – 17 noiembrie 2023, vor avea loc lucrări la infrastructura feroviară din Ungaria, circulația trenurilor  între Budapesta -Viena și retur fiind închisă. Din această cauză trenul internațional Dacia IR 346 / 347 București Nord – Budapesta – Viena și retur, va fi limitat la stația Budapest Keleti. Astfel, pentru pasagerii care călătoresc spre/dinspre  Viena se asigură transbordarea cu mijloace auto între stațiile Budapesta – Tatabánya și retur.

Pentru a prinde conexiunea din Budapesta la trenul internațional Dacia 347, pasagerii care călătoresc dinspre Viena sunt rugați să aibă în vedere plecarea din stația Viena cu o oră mai devreme.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

Restituire contravaloare bilete

Pasagerii care au bilete la trenurile afectate pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (pentru distanța neefectuată). Detalii privind condițiile de restituire pot fi accesate pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie și la secțiunea Trafic internațional / Informații de călătorie în trafic internațional.

Informații actualizate despre circulația trenurilor:

  • la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • la numerele de telefon din gări publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei CNCF „CFR” SA – administratorul infrastructurii feroviare www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web  din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • de la personalul nostru din staţii.