actualizare 21 mai 2023, ora 18:55

Trenul R 5017 București Nord – Buzău și-a reluat ciculația cu 82 de minute întârziere.

Sunt posibile întârzieri și în circulația altor trenuri care tranzitează zona afectată, până la normalizarea fluxurilor de circulație.

===============

21 mai 2023

În cursul acestei după-amiezi, 21 mai 2023, circulația trenurilor CFR Călători spre /dinspre Ploiești este întreruptă temporar din cauza căderii unor copaci pe linia de contact între Dârza și Periș și ruperea firului precum și a pantografului de la trenul R 5017.

Echipele de intervenție ale CFR SA lucrează la deblocarea căii ferate și remedierea firului de contact pentru realimentarea cu energie electrică. Ca măsură de sprijin, CFR Călători a pus la dispoziția CFR SA locomotivă diesel pentru a putea fi astfel tranzitată zona afectată.

Trenurile afectate până în prezent sunt:
– R 5017 București Nord – Buzău
– IR 1635 Constanța – Brașov
– R 3027 București Nord – Brașov

Ccrculația în zona afectată se va desfășura în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și îi asigură că face toate operațiunile necesare pentru asigurarea unui transport în siguranță.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:
0219521 – INFO CFR (trafic intern).
numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
la personalul nostru din staţii.