24 mai 2023

Update ora 13.30

Din cauza inundaţiilor de pe reţeaua feroviară austriacă şi a circulaţiei cu orar modificat pe reţeaua feroviară ungară, trenul IR 347 Viena – Bucureşti Nord  va sosi cu întârziere în România,  în locul lui va circula trenul IR 12047 pe ruta Arad (pl. ora 15.15)  – Bucureşti Nord (sos.ora 01.38).

========

UPDATE 10:30

La această oră întârzierea estimată la intrarea în țară a trenului international IRN 347 este de cca. 480 de minute.

========

CFR Călători informează că circulația trenului internațional IRN 347 înregistrează o întârziere de peste 360 de minute din cauza unor probleme în circulație pe rețeaua MAV. Călătorii care au avut legitimații de călătorie la acest tren au fost preluați de trenurile în circulație.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumește pentru înţelegere.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:
• 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obțineți informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web https://cfr.ro/camere-web-2/ din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• la personalul nostru din staţii.