UPDATE ora 22.15

La ora 22.05 s-a reluat circulația feroviară și pe firul I, între Predeal – Timișu de Sus.

UPDATE ora 21.00

La ora 20.35, traficul feroviar a fost reluat pe firul II, între Timișu de Sus și Predeal, cu locomotive Diesel. Pe firul I se intervine în continuare pentru remedierea deranjamentului la firul de contact, astfel încât pe acest sens trenurile să poată circula în condiții normale.

====

ora 20.00

Astăzi – 13 martie 2018, incepand cu ora 17.30, pe secția Timișu de Sus – Predeal este lipsă curent în firele de contact din cauza copacilor căzuți pe calea ferată.

Echipe de intervenție CFR Infrastructură se află la fața locului și lucrează pentru remediere și redeschiderea circulației în condiții de siguranță.

La ora 20, 8 trenuri staționau în gările din parcurs (5 în Brașov și 3 în Predeal), urmând să ajungă la destinație cu întârzieri.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Regretăm situatia creata si mulțumim pasagerilor pentru înţelegere.

Mai multe detalii pe www.cfr.ro – http://www.cfr.ro/index.php/comunicate-de-presa/comunicate-de-presa-2018/4112-13-03-2018-copaci-cazuti-pe-calea-ferata-intre-predeal-si-timisul-de-sus-circulatie-oprita-temporar