Ai spus vreodată un „Te iubesc!” timid sau poate unul hotărât pe peronul gării sau povestea ta de dragoste s-a scris în una din călătoriile tale cu trenurile CFR Călători?

Atunci concursul de fotografie „Între Valentine’s day și Dragobete iubirea se premiază” realizat de CFR Călători este pentru tine. Postează o fotografie care să ilustreze călătoriile tale frumoase și romantice cu trenurile CFR Călători, completează și trimite formularul privind acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal/consimţământul pe mail-ul presa@cfrcalatori.ro pentru a intra în concurs.

Concursul se desfășoară  între 14 februarie 2023, ora 00:00 – 24 februarie 2023, ora 23:59, pe pagina Facebook CFR Călători la secțiunea de Eveniment ”Între Valentine’s day și Dragobete iubirea se premiază” – https://www.facebook.com/events/893335548655206/?ref=newsfeed , iar până la data de 27 februarie 2023 ora 10:00, postările vor putea primi LIKE-uri.

Vor fi desemnați patru câștigători în funcție de numărul de LIKE-uri, iar fiecare din cele patru premii constă în: 1 cască audio cu fir, 1 set sport (căciulă, fular şi mănuşi), 1 pernuță gonflabilă de voiaj, diplomă.

Înainte de participare te rugăm să consulți CONDIŢIILE DE PARTICIPARE ȘI MODUL DE DESFĂȘURARE din regulamentul concursului.

Întregul regulament și acordul  privind prelucrarea și protecția datelor (consimțământ) Vezi