08 septembrie 2021

Cu prilejul Festivalului UNTOLD care se desfășoară la Cluj Napoca, CFR Călători suplimentează cu vagoane, în limita parcului de material rulant disponibil, unele dintre trenurile Interregio care au ca destinație festivalul de muzică electronică.

Astfel, în perioada 08-13 septembrie 2021, trenurile IR 346/1539, IR 1538, IR 1641, IR 1642, IR 1741, IR 1742, IR 1745, IR 1746, IR 1835, IR 1836, IR  1833, IR 1834, IR 12833 din București Nord, Iași, Timișoara Nord spre Cluj Napoca sunt suplimentate cu vagoane pentru a răspunde cerințelor de trafic.

Prețul unui bilet pentru un adult la tren IR, clasa a 2-a, pe ruta:

  • București Nord – Cluj Napoca este 90,80 lei tarif întreg
  • Craiova – Cluj Napoca  este 79,6 lei tarif întreg
  • Iași – Cluj Napoca  este 90,80 lei tarif întreg
  • Timișoara, Brașov  – Cluj Napoca este 72,60 lei tarif întreg
  • Baia Mare – Cluj Napoca este 29,40 lei tarif întreg

 Posibilități de cumpărare bilete

Pentru a preîntâmpina situațiile neplăcute generate de epuizarea locurilor la trenuri, CFR Călători recomandă pasagerilor să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători din graficul unei zile de circulație. Biletele pot fi achiziționate:

  • online de pe www.cfrcalatori.ro;
  • din aplicaţia mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”;
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • de la casele de bilete din gări, agenții de voiaj CFR Călători și distribuitori autorizați (agenții de turism).

 Recomandări

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire se opt obține utilizând aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), unde introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren.

Pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Cluj Napoca, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.

 

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.