11 iulie 2024

Astăzi, 11 iulie 2024, în stația Brănești s-a produs o defectare tehnică cu degajare de fum la locomotiva trenului IR 1881 București Nord – Constanța.

Mecanicul trenului a acționat conform procedurilor aferente unor asemenea situații, a avizat serviciul 112 și a intervenit cu mijloacele din dotare până la sosirea echipei de intervenție. Siguranța și securitatea pasagerilor nu au fost puse în pericol. Pasagerilor din acest tren li se va oferi apă în stațiile Ciulnița și Fetești.

Trenul IR 1881 își va relua circulația în condiții de siguranță cu o locomotivă de ajutor. Această întârziere nu afectează și circulația altor trenuri.

Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de o comisie de cercetare.
CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

Informații despre circulația trenurilor:
• la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• la numerele de telefon din stațiile CFR publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), se introduce numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Se obțin informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• de la personalul nostru din staţii.