1 iulie 2024

Circulația feroviară este întreruptă temporar astăzi, 1 iulie 2024, din jurul orei 16:00 între stațiile Apața și Augustin. Întreruperea este generată de un deranjament la infrastructura feroviară (lipsă tensiune în linia de contact) produs de o basculantă care a degradat elementele liniei de contact.

Drezina pantograf a fost îndrumată de către administratorul infrastructurii feroviare CNCF “CFR” SA pentru remedierea deranjamentului.

Patru trenuri CFR Călători sunt afectate de acest incident și aşteaptă în stațiile Augustin, Feldioara și Bod (NU în câmp) redeschiderea circulaţiei. Totodată, trenul IR 1734 a fost anulat pe distanța Brașov – București Nord și în locul lui circulă trenul suplimentar IR 12790 Brașov – București Nord.

Personalul CFR Călători este permanent în contact cu publicul călător.

Circulația în zona afectată se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Detalii despre aspecte referitoare la intervențiile ce au loc ca urmare a întreruperii circulației (timp de remediere și reluarea acesteia) pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

Informații despre circulația trenurilor:

  • la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • la numerele de telefon din stațiile CFR publicate pe cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), se introduce numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Se obțin informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul  cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • de la personalul nostru din staţii.