București, 07 iunie 2019

CFR Călători informează că în acest sezon estival mai multe trenuri vor asigura legătura feroviară între Bucureşti și Parcul acvatic de distracții Divertiland – unul din cele mai mari parcuri acvatice din ţară.

15 trenuri cu plecări/ sosiri din/în stațiile Bucureşti Nord și București Basarab vor avea opriri în halta Parc Divertisment Chiajna.

Durata medie a călătoriei este de 20 minute, iar preţul unui bilet variază între 3.9 lei (la trenurile Regio) și 12.1 lei (pentru trenurile Interregio) la clasa a 2-a. Copiii și elevii beneficiază de o reducere de 50%, iar pentru călătoria dus-întors călătorii beneficiază de reducere 10%  din tariful preț întreg, dacă legitimațiile de călătorie sunt achiziționate de la casele de bilete din stațiile de cale ferată sau agențiile de voiaj și, în plus 5% reducere la achiziționarea online.

De asemenea, sunt valabile şi alte reduceri: prin Cardul Tren Plus – 25%, prin oferta Minigrup 2 – 5 (valabilă în zilele de luni-joi) – între 10% și 25%, la cumpărarea biletelor cu anticipație – între 10% și 25%.

Călătorii care urcă în tren din halta Parc Divertisment Chiajna (P.D. Chiajna) își pot procura legitimații de călătorie de la personalul de tren, la tarif de casă, cu condiția solicitării acestora imediat după urcarea în tren, în caz contrar se aplică tariful de taxare în tren.

Legăturile directe dintre Bucureşti şi Parcul de Divertisment Divertiland sunt disponibile pe următorul link: https://docs.google.com/document/d/1__7DCtF2dJMlvGXK0-P1wfvrNcY5SHycRrO2whfEirA/edit?usp=sharing

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să cumpere bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Programul Divertiland Park: www.divertiland.ro  sau pe www.facebook.com/DivertilandPark