11 mai 2018

Cele două trenuri turistice care circulă pe ruta Oravița – Anina au regim obligatoriu de rezervare a locurilor şi recomandăm cumpărarea din timp a biletelor de călătorie. Acestea pot fi achiziţionate de la ghişeele stațiilor de cale ferată și agențiilor de voiaj CFR,  precum şi online, cu anticipație maximă 30 de zile.

Având în vedere că în ultima perioadă solicitările de călătorie pentru aceste trenuri au crescut, este bine să vă asiguraţi din timp că mai sunt locuri disponibile pentru data călătoriei.

Măsura CFR Călători vine astfel în sprijinul turiștilor care aleg să călătorească cu trenul pe cea mai veche și mai spectaculoasă cale ferată montană din Sud-Estul Europei, pentru a adapta numărul de bilete vândute la capacitatea de transport.

Un bilet costă 13,90 lei (include şi tariful de rezervare loc, în valoare de 3,90 lei), iar trenurile circulă în fiecare zi, după următorul program:

  • R 9695 Oraviţa (plecare 11:15) – Anina (sosire 13:09)
  • R 9696 Anina (plecare 14:40) – Oraviţa (sosire 16:35)

Accesul până la Oravița se face cu mijloace de transport auto, din apropierea gărilor Reșița și Timișoara.

Mai multe detalii  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/ Servicii oferite / Călătoria pe ruta Oraviţa – Anina.

CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren!

sursă FOTO: facebook.com/ecoturisminbanat