28 februarie 2023

CFR Călători informează că circulația feroviară este perturbată în continuare de vremea nefavorabilă din partea de nord a țării, trenurile având întârzieri. Au fost înregistrate întreruperi temporare ale traficului feroviar ca urmare a căderilor de copaci pe linia de contact şi pe calea ferată.

În cursul nopții s-a produs întreruperea traficului feroviar ca urmare a deraierii unui tren de marfă între stațiile Apaţa – Augustin. Au fost afectate mai multe trenuri care au înregistrat întârzieri sau au circulat pe rută ocolitoare. Traficul feroviar pe această rută a fost redeschis în condiții de siguranță, în jurul orei 7:10.

În funcție de evoluția fenomenelor meteorologice și de condițiile de circulație, dar și ca urmare a deranjamentelor produse, sunt posibile, în cursul zilei de azi, și alte decalări ale orariilor trenurilor.

CFR Călători este în permanent contact cu managerul infrastructurii feroviare, CFR SA pentru rezolvarea operativă a tuturor problemelor, astfel încât toate trenurile și călătorii să ajungă la destinație în siguranță.

CFR Călători cere scuze călătorilor pentru neplăcerile întâmpinate.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la: