17 aprilie 2023

CFR Călători informează că pe relația Constanța – Tulcea vagoanele vechi au fost retrase și introduse pentru igienizare, fiind înlocuite temporar. Starea de curățenie a vagoanelor pe această rută, depinde de modul în care publicul călător le utilizează. CFR Călători face apel la pasageri să respecte curățenia în timpul transportului cu trenul și să semnaleze orice problemă partidelor de tren.

În această perioadă cu trafic crescut, CFR Călători pune la dispoziție publicului călător capacitatea maximă de transport și se iau măsuri operative pentru adaptarea capacității de transport la fluxul de călători.

CFR Călători cere scuze călătorilor pentru neplăcerile întâmpinate.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:
• 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceți numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obțineți informații în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul administratorului infrastructurii feroviare www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web Camere web / tabele informare – Compania Națională de Căi Ferate CFR SA din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• la personalul nostru din stații.