11 mai 2023

CFR Călători informează că astăzi 11 mai a.c. , întârzierea trenului RE 3002 Brașov – București Nord, a fost generată de condițiile de circulație și întârzierea furnizării din depou a locomotivei de remorcare, din cauza unei defecțiuni tehnice la locomotiva prevăzută prin program. A fost îndrumată o altă locomotivă din depou, iar trenul a plecat din stația Brașov cu o întârziere la îndrumare de 16 minute.

În prezent, trenul a acumulat o întârziere de 23 de minute din cauza condițiilor de circulație întâlnite pe traseu urmare a scoaterii acestuia din trasa inițială (cruce cu alte trenuri aflate în circulație conform graficului).

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere.

 

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional de transport feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.