5 noiembrie 2023

 

Urmare avizării managerului de infrastructură – CFR SA cu privire la defectarea instalației electrice de dirijare a traficului feroviar între Zăvestreni – Vadu Lat, în circulația trenurilor de pe ruta București Nord – Craiova se înregistrează întârzieri, ale trenurilor, de aproximativ 30 – 60 minute.

De asemenea pe secțiunea Merișor – Crivadia se înregistrează o defecțiune la firul de contact și este afectată circulația trenului IR 1836, pentru care s-a avizat o întârziere de peste 120 minute. În stația Petroșani călătorii vor primi apă și produse preambalate.

Aceste întârzieri vor genera decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de călători.
Echipele de intervenție ale CFR SA lucrează la remedierea deranjamentelor. Circulația trenurilor CFR Călători de desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate şi le mulţumește pentru înţelegere.

Informații actualizate despre circulația trenurilor:
• la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• la numerele de telefon din gări publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Cluj Napoca, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• de la personalul nostru din staţii.

Despre CFR Călători:
Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.