22 aprilie 2023

Urmare unui incident  care s-a produs în cursul acestei dimineți în stația Crivina la locomotiva unui operator de marfă privat, circulația trenurilor de călători a fost temporar oprită.

Până la reluarea traficului în condiții de siguranță, șase trenuri ale CFR Călători au staționat înregistrând întârzieri de până la 71 de minute:
– IC 538 Brașov – București Nord
– IR 1570 Galați -București Nord
– IR 1573 București Nord – Galați
– IR 1680 Constanța -Brașov
– IR 1658 Bacău – București Nord
– R 3024 Brașov -București Nord

Aceste întârzieri pot genera decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de călători care așteaptă la legătură în vederea preluării călătorilor.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate şi le mulţumește pentru înţelegere.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:
• 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceți numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obțineți informații în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul administratorului infrastructurii feroviare www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web in gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• la personalul nostru din stații.