21 aprilie 2023

În perioada 27 aprilie – 16 iunie 2023 sunt programate lucrări strict necesare de întreţinere şi reparaţie a logisticii din grupa tehnică a Reviziei de vagoane Constanţa. Lucările au ca scop îmbunătățirea capacității de pregătire a garniturilor pe perioada sezonului estival și implicit creșterea confortului oferit călătorilor.

Pentru a permite intervale suficient de mari de realizare a acestor lucrări programate, în paralel cu necesitatea pregătirii în cele mai bune condiţii a garniturilor de tren aflate în circulatie, în perioada 27 aprilie – 16 iunie 2023, circulația trenurilor IR 1588 şi IR 1885 Constanţa – Feteşti – Bucureşti Nord şi retur va fi suspendată.

În aceste condiții, zilnic, pasagerii CFR Călători au la dispoziţie pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa şi retur, un număr de 24 de trenuri.

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri sunt rugaţi să se prezinte la casele de bilete pentru returnarea contravalorii sau validarea pentru călătoria cu un alt tren aflat în circulaţie, conform Reglementărilor în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la: