16 iunie 2023

În cursul acestei zile, 16 iunie 2023, ca urmare a unor probleme la infrastructura feroviară în alimentarea cu energie electrică dintre stațiile Valea Sadului -Livezeni, în circulația trenurilor spre/dinspre Petroșani -Craiova, se înregistrează întârzieri semnificative.

CFR Călători asigură tracțiune diesel pentru remorcarea trenurilor pe distanța afectată de lipsa tensiunii în liniile de contact.

O parte dintre pasagerii aflați în trenurile afectate au fost preluați de alte trenuri aflate în circulație.

Echipele de intervenție ale CFR SA lucrează la remedierea deranjamentului produs pentru realimentarea cu energie electrică.

Circulația în zona afectată se va desfășura în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și îi asigură că face toate demersurile necesare pentru asigurarea transportului în siguranță.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul administratorului infrastructurii feroviare  www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.