1 octombrie 2023

În cursul acestei după-amiezi, 01.10.2023, ca urmare a producerii unor deranjamente la infrastructura feroviară (lipsă tensiune) între stațiile Timișu de Sus – Predeal, precum și între stațiile Brașov – Dârste, trenurile CFR Călători care circulă pe Valea Prahovei spre/ dinspre Brașov / București Nord înregistrează întârzieri, circulația efectuându-se pe un singur fir.

Aceste întârzieri genereză decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de călători necesare în vederea asigurării legăturilor, pentru călători, până la destinație.

Până la restabilirea circulației în condiții de siguranță de către echipa de intervenție a CFR SA, trenurile CFR Călători cu circulație pe zonele afectate au staționat.

Încă din momentul avizării, după producerea deranjamentelor, CFR Călători a pus la dispoziția managerului de infrastructură -CFR SA, tracțiune diesel.

În continuare, circulația în aceste zone se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Detalii despre aspecte referitoare la intervențiile ce au avut/au loc ca urmare a întreruperii circulației (timp de remediere și reluarea acesteia) între Timișu de Sus – Predeal și între Brașov – Dârste, pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.